Zala cestuje v čase

Kto by to bol povedal. Smerák a europoslanec Boris Zala sa momentálne nevenuje len práci v europarlamente, ale aj svojmu koníčku, ktorým je cestovanie v čase. Pre milovníkov sci-fi dodáme, že zatiaľ iba v pracovnom čase. Najväčšou srdcovou záležitosťou sa však pre neho stala Juhoafrická republika, do ktorej nechodí len pracovne ako delegát z Bruselu, ale i súkromne. Kto ho tam čakáva a čo ho na tejto exotickej krajine najviac upútalo?

Europoslanec si v krajine obľúbil najmä ľudí. „Veselosť afrických dievčat je fenomén. Každý vás pozdraví, prehodí pár slov, je okamžite zvedavý, odkiaľ, preboha, ste. S nafúkanou čašníčkou, mrzutou pubertiačkou sa v obchode či v reštaurácii nestretnete,“ básnil Zala. „Zásadne sa stretávam s milými pubertiačkami,“ pokračoval.

V exotickej krajine si podľa našich informácií dokonca našiel priateľku, čo ani nepoprel. „Občas preskočí iskra, z ktorej môže byť aj ohník. V krajine s tradíciou horiacich pneumatík na krku a pri kráse čiernych dievčat si musíte dávať pozor, aby iskry nelietali pričasto. Vek mi už našťastie nedovoľuje veľké dobrodružstvá. Erotika sa mení na estetiku,“ prezradil Zala, o ktorom sa dokonca hovorilo, že si v tejto krajine plánuje kúpiť nehnuteľnosť.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *