Progresívne Slovensko

BRATISLAVA – Najväčší milovník žien! Boris Kollár (49) má pre nežné pohlavie slabosť. Výsledkom je osem detí, ktoré majú rôzne mamičky. Boháč každú primerane zabezpečil, a tak mnohé cicušky snívajú práve o potomkovi s týmto podnikateľom. Neunikol preto ani markizáckym pipkám Cuky a Luky, ktoré si ho pozvali na silvestrovský žúr.

Vie si zo seba vystreliť! Boris Kollár je známy tým, že miluje nežné pohlavie. So siedmimi rôznymi ženami splodil osem detí, vďaka čomu sa stal terčom mnohých vtipov. Tie neobišli ani jeho zvyk riadne zabezpečiť každú „svoju mamičku“. Po internete totiž kolovala koláž s odkazom, že istejšie než hypotéka je otehotnieť s podnikateľom a nový byt je v suchu.

Najnovšie sa Kollár bavil na vlastný účet aj pri nakrúcaní silvestrovského Kredenca.

V markizáckom programe sa mu ušla úloha po boku cicušiek Cuky a Luky, ktoré ho pozvali na svoj žúr. Sviatočná vinšovačka týchto pipiek obsahuje aj jedno prianie, ktoré boháč ochotne plní dievčatám na Slovensku už niekoľko rokov. V scénke sa preto po čase objavilo dieťa a ďalšie boli na ceste.

Bod zlomu má prísť pri nástupe zabudnutej hviezdy show Vyvolení nejasného pohlavia Erika Hilára Lakatošovie. Ak sa podarí otehotnieť s Kollárom jemu/jej, Slovensko by sa dostalo do povedomia ako prvá krajina s takýmto tehotenstvom na svete.

PF 2015 praje SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *