Megaincident v skutočnosti konšpiráciou?

V posledných dňoch otriasol spoločenským životom na Slovensku incident s temer tragickými následkami: futbalista slovenskej reprezentácie Vladimír Weiss mladší bol nadránom z piatka na sobotu pri roztržke v bratislavskom podniku s rýchlym občerstvením Kuskus. Letiaca stolička rozrazila čelo Pavlovi Remiášovi, hudobníkovi a spevákovi zo skupiny Zlokot, známemu aj ako Lyrik.

V predajni kebabov pod bratislavským Manderlákom bola najskôr skupina mladých mužov, medzi ktorými bol podľa viacerých svedkov aj Vladimír Weiss mladší, vulgárna a agresívna. Keď ich predajca upozornil, aby nebúchali do stolov, hodil neznámy výtržník k pultu stoličku a trafil do hlavy hudobníka Pavla Remiáša.

Vladimír Weiss má vo veci jasno a na svojom twitterovom účte pridáva svoj náhľad na vec: Fetak si potrebuje predat cedecka, tak vyuzil, ze som bol s Filipom Sebom v nespravny cas na nespravnom mieste.. vela stastia spevacik

— Vladimir Weiss (@VladiW7) 3. Leden 2015

Vec sa má podľa našich informácií ale tak, že celú kauzu umelo živia majitelia bistra Kuskus Fast Food, aby zvýšili tržby.

Tak ako tak, je potešujúce, že sa mladí ľudia správajú trhovo a za všetkým vidia predaje. Internetom kolujúce informácie o tom, že Vladimír Weiss je len frustrovaný z toho, že ho v jeho katarskom pôsobisku nútia jazdiť v detskej sedačke, sa nám nepotvrdili.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *