Záhada hodiniek

Hovorca ruského prezidenta Dmitrij Peskov ovládol cez víkend ruské sociálne siete, keď sa objavil na svadbe s luxusnými švajčiarskymi hodinkami Richard Mille, ktorých hodnota omnoho prevyšuje jeho plat v doterajšej kariére v službách Ruskej federácie.

Ako upozornil ruský opozičný bloger Alexej Navaľnyj, na rukách mal limitovaný model Richard Mille 52-01 s lebkou. Ich hodnota sa odhaduje od 600-tisíc dolárov až po 1,4 milióna.

Peskov na kritiku reagoval tým, že mu ich podarovala jeho nastávajúca manželka Tatiana Navka v deň svadby. „Je to darček od Tani. Určite sú tieto hodinky veľmi drahé. Ale nie až tak, ako píšu niektorí súdruhovia,“ povedal ruskému serveru RBK tradične bez toho, aby vyslovil meno blogera Navaľného.

Tatianu Navku, bývalú olympioničku v krasokorčuľovaní, si bral Peskov v sobotu v čiernomorskom letovisku v Soči. Vysvetlenie, ako mohla prísť samotná Tatiana k prostredkom na zakúpenie luxusného daru, je pomerne jednoduché a skôr narodeným môže niečo pripomínať: Tatiana predala svoje autorské práva a následne si zašpekulovala na burze.  Časť prostriedkov našla na stole. Nič, čo by Západom platených pisálkov malo zaujímať, “ dodal Peskov.

 

 

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *