Zhodné typy

Dokáže minister vnútra Robert Kaliňák (Smer) byť na dvoch miestach naraz? V jeden deň totiž podpisoval prevod podielu firmy FoRest, s.r.o., pričom v rovnakom čase bol na návšteve Balkánu.

Líder OĽaNO-NOVA Igor Matovič upozornil, že podľa Obchodného registra nastal prevod 5. júna 2012.

„V ten deň sa o deviatej hodine ráno stretávajú Kaliňák, Počiatek, právnik Marek Turčan a Pintér v Bratislave a podpisujú zápisnicu z valného zhromaždenia a nastáva prevod akcií s 99,99-percentnou zľavou. Ale 4. až 5. júna 2012 bol Kaliňák v Chorvátsku a v Čiernej Hore. Je to oficiálne uvedené v tlačovej správe MV aj s fotografiami z tejto cesty,“ hovorí.

Najsympatickejší minister mal naporúdzi vhodné vysvetlenie. Prostredníctvom hovorcu Bélu Bugára sa promptne pre médiá vyjadril:

„Igor Matovič je opätovne vedľa. Ak by mal trochu skúseností z vládnej politiky, vedel by, že do destinácií, ako je Čierna Hora, je úplne bežné vysielať za ministrov vnútra dvojníkov. Kaliňák má dvojníkov hneď dvoch. Zdravko G. (47) je totiž toho času vo výkone trestu za daňové podvody v macedónskej väznici Idrizovo. Jeho miesto tak zaujal náhradný dvojník Milivoje Fenič (44), ktorý si nedávno obdobný trest odsedel v Sremskej Mitrovici.“

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *