Ešte dobre obišiel!

V súvislosti s ničím nepodloženými obvineniami najsympatickejšieho ministra súčasnej vlády Roberta Kaliňáka slniečkarske médiá zámerne ignorujú jednu zaujímavú skutočnosť.

Je síce pravda, že špeciálny policajný útvar (ktorého predmetom činnosti má byť najzávažnejšia kriminálna činnosť a o ktorého nasadení musel rozhodnúť vysoký policajný funkcionár Prezídia PZ) ihneď po získaní informácie, že ide o asistenta opozičného poslanca a o bankové účty ministra vnútra, predviedol a zadržal páchateľa, vypočul ho bezprecedentne v nočných hodinách a zavádzal ho tvrdením, že ak bude trvať na prítomnosti obhajcu, tak si v zadržaní počká ešte ďalšie dva dni.

Faktom však je, že podľa nami získaných informácií mal Robert Kaliňák v záchvate spravodlivého hnevu v pláne zadržať Rybaničovu širšiu rodinu, ako i ľudí, ktorých mal na Facebooku uvedených ako „priateľov“. Navyše bola v pohotovosti špeciálna jednotka, ktorá mala obkľúčiť obec, z ktorej Rybanič pochádza, zrovnať ju so zemou, deti do 6 rokov dať na adopciu a ostatných na nútené práce.

Napokon však v Kaliňákovi prevládla jeho typická mäkkosrdcatosť a od sprievodných akcií upustil.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *