Policajti stopli Mikuláša

V pondelok krátko pred 15-tou hodinou spozorovala policajná hliadka v okolí obchodného domu na Dudvážskej ulici v Bratislave motocyklistu v mikulášskom odeve. Asi by na tom nebolo v predvianočnom čase nič zvláštne. No Mikuláš nemal prilbu a počas vedenia motorky telefonoval, a to nebolo všetko.

„Hliadka motocyklistu predpísaným spôsobom bezodkladne zastavila a podrobila kontrole. Okrem toho, že vodič motocykla sa na výzvu policajta nevedel preukázať dokladmi potrebnými na vedenie a prevádzku motocykla, policajti zistili, že motocykel nemá originálne evidenčné číslo,“ vysvetlila hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková a doplnila: „Následnou lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia na vedenie motocykla a po motocykli je vyhlásené medzinárodné pátranie.“

Jediným šťastím vodiča bolo, že sa mu podarilo presvedčiť hliadku, že je ozajstným Mikulášom.

„Na požiadavku hliadky, aby preukázal svoje nadprirodzené schopnosti, vymočila zadržaná osoba do piesku nápis abrakadabra. Hliadke neostávalo už nič iné ako previnilca prepustiť,“ dodala Mihalíková.

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *