Ťažké časy

Predseda vlády SR Robert Fico chce s kancelárkou Spolkovej republiky Nemecko Angelou Merkelovou, ktorá príde v pondelok 20. októbra na oficiálnu návštevu Slovenska, hovoriť aj o plyne.

Povedal to v diskusnej relácii V politike televízie TA3. Kyjev podľa jeho slov vyžaduje od Európskej únie zaplatenie jeho dlhu voči Ruskej federácii vo výške troch miliárd eur, preto bude aj toto téma s Merkelovou. „Nie je jednoduché sa vyzbierať a zaplatiť za niekoho dlh, ja mám s týmto problém,“ povedal.

Narážal tak na záhadne vyplatenú hypotéku jeho údajne bývalej priateľky Jany H., ktorej byt svieti na výpise z katastra bez tiarch.

„Neznášam pretvárku, pokrytectvo a faloš,“ pokračoval premiér. „Predstavte si, že by premiér sociálnej vlády mal hodinky za 30-tisíc eur…alebo minister takej vlády dlažbu za vyše 100-tisíc…v garáži, prosím pekne, v garáži!! Alebo, že by minister takejto vlády vysypal pri autonehode z vrecka 7000 eur v balíčku s prezervatívmi…. To len na margo toho, ako absurdné by to mohlo byť,“ uzavrel odhodlane Róbert Fico. „To už by sme pomaly mohli mať vo vláde potomkov arizátorov, a to by bolo hádam priveľa.“

SV

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *