Oklamaný Lelkes: Stal sa obeťou podvodu!

Viacero futbalových fanúšikov zo Slovenska sa tešilo na finále Ligy majstrov medzi Juventusom Turín a Barcelonou (1:3). Medzi obdarovanými bol aj manžel Sisy Lelkes Sklovskej (49). Hoci sa podnikateľ Juraj Lelkes (63) na zápas do Berlína aj vybral, pred bránou štadióna zostal sklamane stáť. Na tribúnu sa vôbec nedostal. Čo sa stalo?

Podľa informácií denníka Plus JEDEN DEŇ viacerí Slováci naleteli mužovi, ktorý od nich vyzbieral peniaze za lístky na finále Ligy majstrov, ale futbal naživo nevideli.

Výnimkou nie je ani Juraj Lelkes, ktorý sa mal cez spomínanú cestovnú kanceláriu dostať na futbal. Sklovskej manžel dostal zájazd ako darček od svojich zamestnancov z poisťovne. Hoci zaň zaplatili takmer 3-tisíc eur, Lelkes finále naživo nevidel.

V cene zájazdu mali ubytovanie v Berlíne, letenky z Viedne a lístok na zápas. Lelkes ho mal dostať na treťom poschodí parkovacieho domu v uličke medzi garážami 34 a 35 od muža s bielym karafiátom v klope na heslo „Volá Sisa“, ale nikto taký sa neukázal.

„Čo sa stalo? No, bol som v Berlíne. Boli to krásne tri dni,“ vyjadril sa vyhýbavo Juraj, ktorý síce tvrdil, že videl celý zápas, ale k tomu, či sa dostal na tribúnu, alebo ho pozeral v televízii, sa nevyjadril a odkázal nás na hovorkyňu poisťovne, ktorá však zas nevedela, či to, čo Lelkes pozeral, bol futbal, alebo iný šport.

SV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Zadaj správny výsledok: *